Termeni şi condiţii

I.CONDITII DE INCHIRIERE

Perioada minima de inchiriere este de 1 zi / 24 ore. !!! Pentru perioada de inchiriere de 1 zi, se aplica o limita de 100 km pentru acea zi. Pentru depasirea acestei limite de kilometrii, se va percepe o taxa de 0,7 euro / kilometru parcurs TVA inclus !!!
Prima ora de intarziere este gratuita.
Nu sunt admisi mai mult de 2 (doi) soferi suplimentari.
Combustibilul nu este inclus in pret. Alimentarea si costul carburantului, pe parcursul perioadei de inchiriere, revine in sarcina chiariasului.
Masinile trebuie returnate de catre clienti in aceleasi conditii tehnice si estetice si cu acelasi nivel de carburant cu care au fost preluate, conform Anexei ce face parte din Contractul de Inchiriere si este denumita " Raport de constatare a starii vehiculului".
Varsta minima a soferului: 18 de ani . Pentru utilizarea autoturismului de catre o persoana cu varsta mai mica de 21 ani se va achita o taxa suplimentara de 50 euro TVA inclus pentru toata perioada inchirierii si pentru persoana care detine permisul de conducere de mai putin de un an, indiferent de varsta conducatorului auto, se va achita o taxa de 50 euro TVA inclus pentru toata perioada inchirierii, si Garantia aferenta autoturismului inchiriat se va dubla.
Plata Garantiei, denumita si Depozit pentru inchiriere auto - Garantie Obligatorie
Garantia reprezinta franciza clientului, responsabilitatea acestuia ca si participatiune la contractul de asigurare FULL CASCO si il acopera impotriva eventualelor daune provocate autoturismului din propria-i culpa.
Valoarea garantiei este cuprinsa intre 100 euro si 2500 euro in functie de masina rezervata.
Plata garantiei se poate face numai cu carte de credit / sau cash si se achita numai in momentul in care este preluata masina.
Plata garantiei este obligatorie pentru orice perioada de inchirere.
Returnarea garantiei se face :
- in situatiile in care masina este returnata in aceleasi conditii ca la livrare, conform Anexei ce face parte din Contractul de Inchiriere, denumita "Raport de constatare a starii vehiculului".

MASINILE NU AU VOIE SA PARASEASCA TERITORIUL ROMANIEI FARA ACORDUL SOCIETATII SC ART AUTOMOTIVE SRL. !!!!

II.TARIFARE:

Preturile pentru inchirierile auto se regasesc pe www.rentexpres.ro si sunt actualizate la zi.

OPTIUNEA PENTRU REDUCERE A RESPONSABILITATII CLIENTULUI, facultativa si la alegerea Clientului, denumita S.C.D.W. ( SUPER COVER DAMAGE WEAVER ) – clientul poate opta pentru optiunea de reducere a Garantiei, S.C.D.W. contra unui tarif stabilit in functie de autoturism si perioada de inchiriere. cost adaugat separat a tarifului pentru perioada de inchiriere, optiunea S.C.D.W. exonereaza clientul de orice cost suplimentar in cazul avariilor si daunelor aparute autovehiculului. Alegerea optiunii pentru S.C.D.W. nu acopera utilizarea necorespunzatoare a autovehiculului, daunele produse voluntar sau involuntar la interiorul autovehiculului, vandalism voluntar dar si tot ce tine de parti componente ce se afla sub sasiu ( parti de rulare, de franare, de directie, anvelope, esapament, scuturi protectoare ) – tariful pentru reparatii, pe care S.C. ART AUTOMOTIVE S.R.L. are dreptul de a-l incasa pentru remedierea problemelor - clientul este obligat sa lase un depozit cuprins intre 50 euro si 200 euro ( TVA Inclus ) - pentru Carburant Lipsa, Interior deteriorat sau murdar, pierdere documente sau chei.
Pentru livrarile in alte orase decat Bucuresti se poate percepe o taxa de dislocare daca nu exista masina locata in acel oras la data livrarii. ( pretul se calculeaza in functie de distanta de dislocare )
Pentru perioade de inchiriere mai lungi de 30 de zile va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Preturile includ: asigurare CASCO; asigurare RCA, kilometri nelimitati; TVA.
Preturile nu includ: combustibilul.
Pentru inchirierile cu sofer se percepe un tarif suplimentar de 50 euro / 12h.
Fiecare ora suplimentara se taxeaza cu 10 euro/ h; preturile includ TVA.
In cazul pierderii cheilor , a actelor sau a placutelor de inmatriculare a autoturismului inchiriat se opreste din garantie echivalentul a 150 EURO.

III. EFECTUAREA REZERVARILOR

Pentru a face o rezervare, puteti utiliza platforma online www.rentexpres.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon (+40) 756.100.002 , (+40) 756.100.003 sau la email office@rentexpres.ro.
In acest caz cererea Dumneavoastra trebuie sa contina urmatoarele cerinte:
• clasa autoturism;
• perioada exacta a inchirierii;
• ora si locul livrarii autoturismului;
• nume, prenume client – nume, prenume sofer ( in cazul cand acesta difera de numele clientului);
• numarul de soferi care vor conduce masina ( NOTA: este bine de stiut faptul ca daca in perioada de inchiriere se produce un accident, iar la volanul autoturismului este un sofer nedeclarat la inceputul perioadei de inchiriere, clientulul va trebui sa plateasca integral valoarea reparatiilor );
• modalitatea de plata (numerar, ordin de plata, carte de credit);
• moneda in care se plateste (RON, EURO, USD ).

IV. ANULAREA REZERVARILOR

Anularea rezervarilor se va face cu minim 48 ore inaintea inceperii inchirierii. In caz contrar se va retine si se va incasa tariful COMPLET.
Pentru alte intrebari nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office@rentexpres.ro.

V. ALTE DETALII

Termenii si Conditiile detaliate se gasesc in Contractul de Inchiriere. Solicitati reprezentantului RentExpres si cititi un model de contract inainte de semnarea lui.