Informaţii şi Avantaje

ART AUTOMOTIVE este o societate cu experienta in domeniul auto, care s-a adaptat rapid ritmului alert pentru cerintele in acest domeniu, dezvoltind si ramura pentru inchirieri de autoturisme. Influentele de peste hotare se simt si in Romania, dovada fiind fluxul de oameni care din ce in ce mai mult apeleaza la acest tip de serviciu, romani si straini, considerind serviciul de inchirere auto cel mai mare avantaj pentru deplasarile pe distante scurte dar si pentru distantele lungi, pe termen scurt sau indepartat. Fluxul despre care vorbeam si nevoile tot mai variate ale clientilor ne-au determinat sa abordam diferite strategii pentru a multumii si acoperii aceste necesitati, strategii transformate in OFERTE si PACHETE, in achizitia de autoturisme care sa satisfaca cei mai pretentiosi clienti. Dar cum o afacere de genul acesta se face cu OAMENI fata in fata, am pus accent pe profesionalismul echipei, care intra in contact cu clientul pentru a-i satisface toate dorintele si a-i oferii tot comfortul dar si sprijinul din momentul primei intalniri, pana la predarea autoturismului – Experienta inchirierii unui autovehicul prin ART AUTOMOTIVE, trebuie simtita de client ca o apropiere, un parteneriat pe un termen cat mai lung.

De aceea am pus la dispozitie o platforma pentru rezervari on-line, denumita RentExpres.ro, o platforma foarte usor de folosit, profesionista si foarte explicita unde d-voastra puteti sa rezervati autovehiculul dorit. In spatele acestei platforme on-line de rezervari stam noi, oamenii, care comunicam cu d-voastra in cel mai scurt timp pentru a va oferii informatiile necesare disponibilitatii autovehiculului, datele despre masina si toate detaliile bine puse la punct, pentru ca experienta inchirierii unui autoturism sa fie cat mai placuta.

Flota auto pusa la dispozitie pentru d-voastra cuprinde o gama de autovehicule foarte variata, cu autoturisme de ultima generatie cu motoare EURO 6, prietenoase cu mediul dupa ultimele norme EU pentru poluare. Parcul auto ramane intotdeauna tanar deoarece autoturismele sunt innoite la cel mult un an si jumatate, pentru a fi in pas cu moda auto de fiecare data iar imaginea clientului este intotdeauna pusa intr-o lumina foarte buna. A veni in avantajul clientului inseamna foarte mult pentru noi, de aceea incercam sa reducem costurile pe timpul inchirierii si anume COSTURILE DE CARBURANT – asadar suntem printre primele companii de Rent A Car, care pune la dispozitie autoturisme cu motorizare Euro 6 , cu consum de carburant cat mai redus. In ceea ce priveste comfortul clientului am decis a achizitiona autoturisme cu Dotari si Optionale Premium ( Climatronic, Audio Mp3, Sistem Navigatie Color, Senzori Parcare, Pilot Automat...). Doresc a pune accent si pentru Siguranta clientului si a pasagerilor; autoturismele noastre sunt dotate cu elemente de siguranta 5***** - ABS – ESP si MIN. 6 AirBag-uri. Parcul nostru auto cuprinde si gama de autoturisme dotate cu 8+1 locuri, clasa business, destinate grupurilor, distantelor lungi, transferurilor de la si catre Aeroport cu, sau fara sofer.

Pentru clientii VIP si VIP Business am pregatit o gama de autoturisme de LUX din gama AUTO PREMIUM. Pentru a ne evidentia in domeniul nostru de activitate am pregatit pachete cu avantaje si oferte speciale reflectate in PRETUL de inchiriere a autovehiculelor. Saptamanal adaugam oferte avantajoase pentru fiecare clasa de autovehicule – preturi competitive – perioade lungi de inchiriere.

Imaginea noastra in fata clientului a fost intotdeauna cel mai important atu al companiei. Conditiile de inchiriere sunt foarte bine evidentiate in fata clientului atat in Contractul de Inchiriere cat si in sectiunea Termeni si Conditii ce se regaseste in platforma on-line RentExpres.ro fara paragrafe ambigue sau conditii ascunse.

Profesionalism – Transparenta – Rapiditate – Competitie = ArtAutomotive RentExpres.